Şuski Fatura Sorgulama

ŞUSKİ Fatura Sorgulama

Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi (ŞUSKİ), Şanlıurfa ilinde su ve kanalizasyon hizmetlerini sağlayan kamu kuruluşudur. ŞUSKİ, abonelerine faturalarını internet üzerinden sorgulama ve ödeme imkanı sunmaktadır.

ŞUSKİ Fatura Sorgulama Yöntemleri

ŞUSKİ fatura sorgulama işlemini aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak yapabilirsiniz:

  • E-Devlet Kapısı üzerinden sorgulama
  • ŞUSKİ web sitesi üzerinden sorgulama
  • ŞUSKİ mobil uygulaması üzerinden sorgulama

E-Devlet Kapısı üzerinden sorgulama

E-Devlet Kapısı üzerinden ŞUSKİ fatura sorgulama işlemini yapmak için öncelikle e-Devlet Kapısı’na giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna “ŞUSKİ” yazarak arama yapınız. Arama sonuçlarında çıkan “Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi” bağlantısına tıklayınız. Açılan sayfada “Fatura Bilgileri Sorgulama” bağlantısına tıklayınız. Açılan sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

ŞUSKİ web sitesi üzerinden sorgulama

ŞUSKİ web sitesi üzerinden ŞUSKİ fatura sorgulama işlemini yapmak için öncelikle ŞUSKİ web sitesini ziyaret ediniz. Açılan sayfada “Fatura Bilgileri Sorgulama” bağlantısına tıklayınız. Açılan sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

ŞUSKİ mobil uygulaması üzerinden sorgulama

ŞUSKİ mobil uygulaması üzerinden ŞUSKİ fatura sorgulama işlemini yapmak için öncelikle ŞUSKİ mobil uygulamasını cihazınıza indiriniz. Uygulamayı açtıktan sonra “Fatura Bilgileri” sekmesine tıklayınız. Açılan sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra sorgulama işlemini yapabilirsiniz.

ŞUSKİ Fatura Sorgulama Bilgileri

ŞUSKİ fatura sorgulama işlemi sonucunda aşağıdaki bilgilere ulaşabilirsiniz:

  • Fatura numarası
  • Fatura dönemi
  • Fatura tutarı
  • Ödeme tarihi
  • Ödeme durumu
  • Abone bilgileri

ŞUSKİ Fatura Ödeme

ŞUSKİ faturalarınızı internet üzerinden ödeyebilirsiniz. Faturalarınızı ödemek için aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz:

  • E-Devlet Kapısı üzerinden ödeme
  • ŞUSKİ web sitesi üzerinden ödeme
  • ŞUSKİ mobil uygulaması üzerinden ödeme

E-Devlet Kapısı üzerinden ödeme

E-Devlet Kapısı üzerinden ŞUSKİ fatura ödeme işlemini yapmak için öncelikle e-Devlet Kapısı’na giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna “ŞUSKİ” yazarak arama yapınız. Arama sonuçlarında çıkan “Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi” bağlantısına tıklayınız. Açılan sayfada “Fatura Ödeme” bağlantısına tıklayınız. Açılan sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra ödeme işlemini yapabilirsiniz.

ŞUSKİ web sitesi üzerinden ödeme

ŞUSKİ web sitesi üzerinden ŞUSKİ fatura ödeme işlemini yapmak için öncelikle ŞUSKİ web sitesini ziyaret ediniz. Açılan sayfada “Fatura Ödeme” bağlantısına tıklayınız. Açılan sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra ödeme işlemini yapabilirsiniz.

ŞUSKİ mobil uygulaması üzerinden ödeme

ŞUSKİ mobil uygulaması üzerinden ŞUSKİ fatura ödeme işlemini yapmak için öncelikle ŞUSKİ mobil uygulamasını cihazınıza indiriniz. Uygulamayı açtıktan sonra “Fatura Ödeme” sekmesine tıklayınız. Açılan sayfada gerekli bilgileri girdikten sonra ödeme işlemini yapabilirsiniz.

ŞUSKİ Fatura Ödeme Ücretleri

ŞUSKİ fatura ödemelerinde herhangi bir ücret alınmamaktadır. Faturalarınızı herhangi bir banka veya kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.

ŞUSKİ Fatura Ödeme Taksitleri

ŞUSKİ faturalarınızı 3 taksit halinde ödeyebilirsiniz. Taksitli ödeme yapmak için fatura ödeme işlemi sırasında “Taksitli Ödeme” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

ŞUSKİ Fatura Ödeme Son Tarihi

ŞUSKİ faturalarınızın son ödeme tarihi, faturanın üzerinde belirtilmektedir. Faturanızı son ödeme tarihinden önce ödememeniz durumunda gecikme zammı uygulanmaktadır.

ŞUSKİ Fatura Ödeme Sorunları

ŞUSKİ fatura ödeme işlemlerinde sorun yaşıyorsanız, ŞUSKİ müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. ŞUSKİ müşteri hizmetlerine 0414 223


Yayımlandı

kategorisi