Yilbaşi Bileti Sorgulama

Yılbaşı Milli Piyango Bileti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Yılbaşı Milli Piyango çekilişi, her yıl 31 Aralık tarihinde düzenlenen ve Türkiye’nin en çok ilgi gören şans oyunlarından biridir. Çekilişte büyük ikramiye, amorti ve ikramiye dağıtılır. Yılbaşı Milli Piyango biletinizin ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmek için biletinizi sorgulayabilirsiniz.

Yılbaşı Milli Piyango Bileti Sorgulama Nasıl Yapılır?

Yılbaşı Milli Piyango biletinizi sorgulamanın iki yolu vardır:

1. Online Sorgulama

Yılbaşı Milli Piyango biletinizi online olarak sorgulayabilmek için Milli Piyango’nun resmi web sitesini kullanabilirsiniz. Siteye giriş yaptıktan sonra “Sonuçlar” sekmesine tıklayın ve “Yılbaşı” seçeneğini seçin. Ardından çekiliş tarihini seçin ve bilet numaranızı girin. “Sorgula” butonuna tıkladıktan sonra biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz.

2. Telefonla Sorgulama

Yılbaşı Milli Piyango biletinizi telefonla sorgulayabilmek için 0212 363 00 00 numaralı Milli Piyango Çağrı Merkezi’ni arayabilirsiniz. Çağrı merkezine bilet numaranızı vererek biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz.

Yılbaşı Milli Piyango Bileti Sorgulama Kuralları

Yılbaşı Milli Piyango biletinizi sorgulamadan önce aşağıdaki kuralları göz önünde bulundurmanız önemlidir:

  • Bilet numaranızı doğru girdiğinizden emin olun.
  • Biletinizi satın aldığınız tarihten itibaren 1 yıl içinde sorgulamanız gerekir.
  • Biletiniz kayıp ise, kaybettiğiniz biletin seri numarasını ve hangi bayiden satın aldığınızı belirterek Milli Piyango İdaresi’ne başvurabilirsiniz.

Yılbaşı Milli Piyango Bileti Sorgulama Sonuçları

Yılbaşı Milli Piyango biletinizi sorguladıktan sonra biletinize ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. İkramiye çıkan biletlerin seri numaraları, Milli Piyango’nun resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanır. Ayrıca, çekiliş sonrasında düzenlenen televizyon programında da ikramiye çıkan biletlerin seri numaraları açıklanır.

Yılbaşı Milli Piyango İkramiyeleri

Yılbaşı Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiye, amorti ve ikramiye dağıtılır. Büyük ikramiye, çekilişte çıkan ilk 6 rakamın tamamına sahip olan bilete verilir. Amorti, çekilişte çıkan son iki rakama sahip olan biletlere verilir. İkramiye ise, çekilişte çıkan 6 rakamın herhangi 3, 4, 5 veya 6’sına sahip olan biletlere verilir.

Yılbaşı Milli Piyango İkramiyelerini Almak

Yılbaşı Milli Piyango ikramiyelerini almak için 1 yıl içinde Milli Piyango İdaresi’ne başvurmanız gerekir. İkramiyenizi almak için biletinizi ve kimliğinizi ibraz etmeniz yeterlidir.

Yılbaşı Milli Piyango Bileti Almak

Yılbaşı Milli Piyango biletini, Milli Piyango İdaresi’nin resmi bayilerinden veya internet üzerinden satın alabilirsiniz. İnternet üzerinden bilet satın almak için Milli Piyango’nun resmi web sitesini veya mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

Sonuç olarak, yılbaşı Milli Piyango biletinizi sorgulamanın iki yolu vardır: online sorgulama ve telefonla sorgulama. Bilet numaranızı doğru girdiğinizden emin olun ve biletinizi satın aldığınız tarihten itibaren 1 yıl içinde sorgulamanız gerekir. İkramiye çıkan biletlerin seri numaraları, Milli Piyango’nun resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanır. Ayrıca, çekiliş sonrasında düzenlenen televizyon programında da ikramiye çıkan biletlerin seri numaraları açıklanır.


Yayımlandı

kategorisi