Van Elektrik Borcu Sorgulama

Van Elektrik Borcu Sorgulama Nasıl Yapılır?

Van ilinde yaşayan elektrik aboneleri, elektrik borçları hakkında bilgi almak için çeşitli yöntemler kullanabilirler. Bu yöntemler arasında e-Devlet, VEDAŞ web sitesi, VEDAŞ mobil uygulaması ve ALO 186 Çağrı Merkezi yer alır.

E-Devlet ile Elektrik Borcu Sorgulama

E-Devlet ile elektrik borcu sorgulama, en kolay ve hızlı yöntemlerden biridir. Bunun için öncelikle e-Devlet sistemine giriş yapmanız gerekir. Giriş yaptıktan sonra arama çubuğuna “Türkerler Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. Borç Bilgileri Sorgulama” yazıp, çıkan sonuçtan “Elektrik Borç Bilgileri Sorgulama” hizmetini seçin. Açılan sayfada, kimlik doğrulama yöntemlerinden birini kullanarak sisteme giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, tesisat numaranızı veya abone numaranızı girin. Bu bilgilere faturanızdan ulaşabilirsiniz. Bilgileri girdikten sonra “Sorgula” butonuna tıklayın. Sorgulama sonucunda, elektrik borcunuzu görüntüleyebilirsiniz.

VEDAŞ Web Sitesi ile Elektrik Borcu Sorgulama

VEDAŞ web sitesi üzerinden de elektrik borcunuzu sorgulayabilirsiniz. Bunun için öncelikle VEDAŞ web sitesine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, “Fatura Sorgulama ve Ödeme” başlığına tıklayın. Açılan sayfada, tesisat numaranızı veya abone numaranızı girin. Bu bilgilere faturanızdan ulaşabilirsiniz. Bilgileri girdikten sonra “Sorgula” butonuna tıklayın. Sorgulama sonucunda, elektrik borcunuzu görüntüleyebilirsiniz.

VEDAŞ Mobil Uygulaması ile Elektrik Borcu Sorgulama

VEDAŞ mobil uygulaması üzerinden de elektrik borcunuzu sorgulayabilirsiniz. Bunun için öncelikle VEDAŞ mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirin. Uygulamayı açtıktan sonra, “Fatura Sorgulama” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada, tesisat numaranızı veya abone numaranızı girin. Bu bilgilere faturanızdan ulaşabilirsiniz. Bilgileri girdikten sonra “Sorgula” butonuna tıklayın. Sorgulama sonucunda, elektrik borcunuzu görüntüleyebilirsiniz.

ALO 186 Çağrı Merkezi ile Elektrik Borcu Sorgulama

ALO 186 Çağrı Merkezi’ni arayarak da elektrik borcunuzu sorgulayabilirsiniz. Çağrı merkezini aradıktan sonra, müşteri temsilcisine bağlanın. Müşteri temsilcisine tesisat numaranızı veya abone numaranızı söyleyin. Bu bilgilere faturanızdan ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcisi, elektrik borcunuzu size söyleyecektir.

Elektrik Borcu Ödeme

Elektrik borcunuzu, VEDAŞ web sitesi, VEDAŞ mobil uygulaması, ALO 186 Çağrı Merkezi, anlaşmalı bankalar ve PTT şubeleri aracılığıyla ödeyebilirsiniz.

VEDAŞ Web Sitesi ile Elektrik Borcu Ödeme

VEDAŞ web sitesi üzerinden elektrik borcunuzu ödeyebilirsiniz. Bunun için öncelikle VEDAŞ web sitesine giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, “Fatura Sorgulama ve Ödeme” başlığına tıklayın. Açılan sayfada, tesisat numaranızı veya abone numaranızı girin. Bu bilgilere faturanızdan ulaşabilirsiniz. Bilgileri girdikten sonra “Öde” butonuna tıklayın. Açılan sayfada, ödeme yönteminizi seçin ve ödemenizi gerçekleştirin.

VEDAŞ Mobil Uygulaması ile Elektrik Borcu Ödeme

VEDAŞ mobil uygulaması üzerinden de elektrik borcunuzu ödeyebilirsiniz. Bunun için öncelikle VEDAŞ mobil uygulamasını akıllı telefonunuza indirin. Uygulamayı açtıktan sonra, “Fatura Ödeme” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada, tesisat numaranızı veya abone numaranızı girin. Bu bilgilere faturanızdan ulaşabilirsiniz. Bilgileri girdikten sonra “Öde” butonuna tıklayın. Açılan sayfada, ödeme yönteminizi seçin ve ödemenizi gerçekleştirin.

ALO 186 Çağrı Merkezi ile Elektrik Borcu Ödeme

ALO 186 Çağrı Merkezi’ni arayarak da elektrik borcunuzu ödeyebilirsiniz. Çağrı merkezini aradıktan sonra, müşteri temsilcisine bağlanın. Müşteri temsilcisine tesisat numaranızı veya abone numaranızı söyleyin. Bu bilgilere faturanızdan ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcisi, ödeme yöntemlerinizi size söyleyecektir. Ödeme yönteminizi seçtikten sonra, müşteri temsilcisi ödemenizi gerçekleştirecektir.

**Anlaşmalı Bankalar ile


Yayımlandı

kategorisi