Ralph Ve Internet Türkçe Dublaj Izle

Ralph ve İnternet, Walt Disney Animation Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Pictures tarafından dağıtılan 2018 Amerikan bilgisayar animasyonlu komedi filmidir. 2012 yapımı Wreck-It Ralph’ın devam filmidir. Film, Litwak’ın Oyun Salonu’ndan ayrılan ve interneti keşfeden yıkım kralı Ralph ve yarışçı Vanellope von Schweetz’in maceralarını konu alıyor.

Filmin yönetmenliğini Rich Moore ve Phil Johnston üstlendi. Johnston, filmin senaryosunu Pamela Ribon ile birlikte yazdı. Filmin seslendirme kadrosunda John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot, Jack McBrayer, Jane Lynch, Alan Tudyk, Ed O’Neill, Ali Wong, Mindy Kaling, Sean Giambrone, Stefanie Scott, Thomas Middleditch, Alfred Molina, Joe Johnston, Pamela Ribon ve Taraji P. Henson yer alıyor.

Film, 5 Kasım 2018’de Amerika Birleşik Devletleri’nde gösterime girdi ve 529 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek dünya çapında bir gişe başarısı elde etti. Film, eleştirmenlerden de olumlu eleştiriler aldı ve En İyi Animasyon Filmi dalında Akademi Ödülü’ne aday gösterildi.

Konu

Film, Ralph ve Vanellope’un Litwak’ın Oyun Salonu’nda mutlu bir şekilde yaşadıkları bir zamanda başlar. Ancak, Sugar Rush oyunundaki bir arıza nedeniyle Vanellope’un yarış arabası Sugar Crash parçalanır. Oyunu kurtarmak için Vanellope, internetten bir yedek parça bulmaya karar verir. Ralph, ona yardım etmeye karar verir ve birlikte internete doğru bir yolculuğa çıkarlar.

İnternette, Ralph ve Vanellope, çeşitli web sitelerini ve çevrimiçi platformları keşfederler. YouTube, Google Arama, eBay, Twitter ve Facebook gibi gerçek dünya sitelerine ek olarak, filmde tamamen kurgusal olan siteler de yer alıyor. Örneğin, Vanellope, Disney Princesses adlı bir web sitesinde diğer Disney prensesleriyle tanışır.

Ralph ve Vanellope, internette birçok zorlukla karşılaşır. Örneğin, kendilerini bir çevrimiçi oyunda mahsur bulurlar ve bir hacker tarafından kaçırılırlar. Ancak, sonunda zorlukların üstesinden gelirler ve Vanellope için yedek parçayı bulurlar.

Filmin sonunda, Ralph ve Vanellope, internetin hem iyi hem de kötü yönlerini öğrenir. Ralph, internetin potansiyel tehlikelerinin farkında olurken, Vanellope internetin eğlenceli ve yaratıcı tarafını keşfeder.

Karakterler

Ralph

Ralph, Litwak’ın Oyun Salonu’ndaki yıkım kralı olan bir oyun karakteridir. Güçlü ve cesur bir karakterdir, ancak aynı zamanda biraz kaba ve düşüncesizdir. Ralph, Vanellope’u bir kız kardeş gibi sever ve ona yardım etmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Vanellope von Schweetz

Vanellope, Sugar Rush adlı bir yarış oyunundaki bir yarışçıdır. Neşeli ve maceracı bir karakterdir, ancak aynı zamanda biraz utangaç ve kendine güvensizdir. Vanellope, Ralph’a aşıktır ve onunla birlikte olmak ister.

Şeytan

Şeytan, Ralph’ın rakiplerinden biridir. Litwak’ın Oyun Salonu’ndaki Fix-It Felix Jr. oyunundaki bir karakterdir. Şeytan, Ralph’ı kıskançtır ve onu yenmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Yarışçı Kızlar

Yarışçı Kızlar, Sugar Rush oyunundaki yarışçılardır. Vanellope’un arkadaşlarıdır ve ona her zaman destek olurlar.

Yönetmen

Yönetmen, Ralph ve Vanellope’un internette karşılaştıkları bir karakterdir. Ralph ve Vanellope’a internette nasıl gezineceklerini öğretir.

Nickelodeon Oyuncak Kızları

Nickelodeon Oyuncak Kızları, Ralph ve Vanellope’un internette karşılaştıkları bir karakter grubudur. Ralph ve Vanellope’a internette nasıl eğleneceklerini öğretirler.

Disney Prensesleri

Disney Prensesleri, Ralph ve Vanellope’un internette karşılaştıkları bir karakter grubudur. Ralph ve Vanellope’a arkadaşlık ve dayanışmanın önemini öğretirler.

Filmin Temaları

Arkadaşlık ve dostluk

Ralph ve Vanellope’un arkadaşlığı, filmin en önemli temalarından biridir. Ralph ve Vanellope


Yayımlandı

kategorisi