Money Kart Puan Sorgulama

Money Kart Puan Sorgulama Nasıl Yapılır?

Money Kart, Türkiye’de kullanılan bir ön ödemeli karttır. Money Kart, Mastercard ve Visa logolu olarak iki farklı şekilde sunulmaktadır. Money Kart, kullanım ücreti olmayan, harcadıkça kazandıran bir karttır. Money Kart sahipleri, yaptıkları alışverişlerde her 100 TL’ye 1 Money puan kazanmaktadır. Money puanlar, Money Kartlılar tarafından alışverişlerde indirim veya hediye olarak kullanılabilmektedir.

Money Kart puan sorgulama işlemini, aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak yapabilirsiniz:

1. Money Kart Mobil Uygulaması

Money Kart mobil uygulaması, Money Kart sahiplerinin kart bilgilerini görüntüleyebildiği, bakiye sorgulama, para yükleme, puan sorgulama gibi işlemlerini gerçekleştirebildiği bir uygulamadır. Money Kart mobil uygulaması üzerinden puan sorgulama işlemini yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Money Kart mobil uygulamasını telefonunuza indirin ve açın.
  2. Uygulamaya giriş yapın.
  3. Ana ekranda yer alan “Puan” sekmesine dokunun.
  4. “Puan Sorgula” butonuna dokunun.

Bu adımları takip ederek, Money Kart puanlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

2. Money Kart İnternet Şubesi

Money Kart internet şubesi, Money Kart sahiplerinin kart bilgilerini görüntüleyebildiği, bakiye sorgulama, para yükleme, puan sorgulama gibi işlemlerini gerçekleştirebildiği bir web sitesidir. Money Kart internet şubesi üzerinden puan sorgulama işlemini yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Money Kart internet sitesine giriş yapın.
  2. Kullanıcı adı ve şifrenizi girin.
  3. Ana sayfada yer alan “Puan” sekmesine tıklayın.
  4. “Puan Sorgula” butonuna tıklayın.

Bu adımları takip ederek, Money Kart puanlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

3. Money Kart Çağrı Merkezi

Money Kart çağrı merkezi, Money Kart sahiplerinin kartlarıyla ilgili bilgi alabileceği, şikayet ve önerilerini iletebileceği bir hizmettir. Money Kart çağrı merkezi üzerinden puan sorgulama işlemini yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Money Kart çağrı merkezini 444 66 66 numaralı telefondan arayın.
  2. Müşteri temsilcisine bağlanın.
  3. Müşteri temsilcisine, puan sorgulama talebinizi iletin.

Müşteri temsilcisi, kimlik bilgilerinizi doğruladıktan sonra, Money Kart puanlarınızı size verecektir.

4. Money Kart POS Terminali

Money Kart POS terminalleri, Money Kart ile alışveriş yapabileceğiniz noktalarda bulunan ödeme terminalleridir. Money Kart POS terminali üzerinden puan sorgulama işlemini yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Money Kart POS terminaline kartınızı takın.
  2. “Puan sorgula” butonuna dokunun.
  3. Kartınızın üzerinde yer alan güvenlik kodunu girin.

Bu adımları takip ederek, Money Kart puanlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

Money Kart Puan Kullanımı

Money Kart puanları, Money Kartlılar tarafından alışverişlerde indirim veya hediye olarak kullanılabilmektedir. Money Kart puanlarını kullanmak için, aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz:

1. Money Kart POS Terminali

Money Kart POS terminali üzerinden, Money Kart puanlarınızı kullanarak indirimli alışveriş yapabilirsiniz. Money Kart POS terminalinde, ödeme yaparken, “Puan kullan” butonuna dokunarak, kullanmak istediğiniz puan miktarını girebilirsiniz.

2. Money Kart İnternet Şubesi

Money Kart internet şubesi üzerinden, Money Kart puanlarınızı kullanarak hediye çeki satın alabilirsiniz. Hediye çeki satın almak için, internet şubesinde yer alan “Puan” sekmesine tıklayın ve “Hediye Çeki” butonuna tıklayın. Açılan sayfada, kullanmak istediğiniz puan miktarını ve hediye çeki almak istediğiniz kategoriyi seçin.

3. Money Kart Mobil Uygulaması

Money Kart mobil uygulaması üzerinden, Money Kart puanlarınızı kullanarak hediye çeki satın alabilirsiniz. Hediye çeki satın almak için, mobil uygulamada yer alan “Puan” sekmesine dokunun ve “Hediye Çeki” butonuna dokunun. Açılan sayfada, kullanmak istediğiniz puan miktarını ve hediye çeki almak istediğiniz kategoriyi seçin.

Money Kart Puan Kampanyaları

Money Kart, zaman zaman puan kampanyaları düzenlemektedir. Bu kampanyalar kapsamında, Money Kart sahipleri, yaptıkları alışverişlerde daha fazla puan kazanabilmektedir. Money Kart puan kampanyalarından haberdar olmak için, Money Kart’ın resmi internet sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi