Ziraat Genç Kart Sorgulama

Ziraat Genç Kart Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ziraat Genç Kart, Ziraat Bankası tarafından 18-25 yaş arası gençlere özel olarak sunulan bir kredi kartıdır. Bu kart ile gençler, alışveriş, nakit avans, taksitli alışveriş gibi birçok işlemi avantajlı koşullarda gerçekleştirebilirler.

Ziraat Genç Kart başvurusu yaptıktan sonra, kartın onaylandığını öğrenmek için başvuru sorgulama işlemi yapmanız gerekmektedir. Bu işlemi, Ziraat Bankası’nın internet şubesi, mobil uygulaması, SMS ile veya Ziraat Bankası ATM’lerinden yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası İnternet Şubesi ile Başvuru Sorgulama

Ziraat Bankası internet şubesi ile başvuru sorgulama işlemini yapmak için öncelikle Ziraat Bankası internet şubesine giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra, “Kredi Kartlarım” sekmesine tıklayın. Açılan sayfada, “Başvuru Sorgulama” butonuna tıklayın. Bu butona tıkladıktan sonra, başvurunuzun durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Mobil Uygulaması ile Başvuru Sorgulama

Ziraat Bankası mobil uygulaması ile başvuru sorgulama işlemini yapmak için öncelikle Ziraat Bankası mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı indirdikten sonra, uygulamaya giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra, “Kredi Kartlarım” sekmesine dokunun. Açılan sayfada, “Başvuru Sorgulama” butonuna dokunun. Bu butona dokunduğunuzda, başvurunuzun durumunu görüntüleyebilirsiniz.

SMS ile Başvuru Sorgulama

SMS ile başvuru sorgulama işlemini yapmak için öncelikle cep telefonunuza Ziraat Bankası SMS şifresi belirlemeniz gerekmektedir. SMS şifresi belirledikten sonra, “BAKIYE” yazıp 4747’ye SMS gönderin. Bu SMS’i gönderdikten sonra, gelen SMS’te başvurunuzun durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası ATM’leri ile Başvuru Sorgulama

Ziraat Bankası ATM’leri ile başvuru sorgulama işlemini yapmak için öncelikle Ziraat Bankası ATM’sine kartınızı takın. ATM’ye giriş yaptıktan sonra, “Kredi Kartı İşlemleri” menüsünden “Başvuru Sorgulama” seçeneğini seçin. Açılan sayfada, başvurunuzun durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Ziraat Genç Kart Başvuru Sorgulama Sonuçları

Ziraat Genç Kart başvuru sorgulama sonuçlarını görüntülediğiniz zaman, başvurunuzun “Onaylandı”, “Reddedildi” veya “Sonuçlanmadı” şeklinde olduğunu göreceksiniz.

Onaylanan Başvurular

Başvurunuz onaylandığında, kartınız en kısa sürede adresinize gönderilecektir. Kartınızın elinize ulaştığının SMS ile bildirileceğini unutmayın.

Reddedilen Başvurular

Başvurunuz reddedildiğinde, SMS ile reddedilme nedeni bildirilecektir. Reddedilme nedenleri arasında, “Yaş şartını sağlamama”, “Kredi notu düşük olma”, “Banka ile kredili ürün ilişkisinde olma” gibi nedenler yer alabilir.

Sonuçlanmamış Başvurular

Başvurunuz henüz sonuçlanmamışsa, başvurunuzun durumunu takip etmek için yukarıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz.

Ziraat Genç Kart Başvuru Koşulları

Ziraat Genç Kart başvurusu yapabilmek için aşağıdaki koşulları sağlamanız gerekmektedir:

  • 18-25 yaş aralığında olmanız
  • Ziraat Bankası müşterisi olmanız
  • Kredi notunuzun iyi olması
  • Banka ile kredili ürün ilişkisinde olmamanız

Ziraat Genç Kart Avantajları

Ziraat Genç Kart ile aşağıdaki avantajlardan yararlanabilirsiniz:

  • Temassız alışveriş: Ziraat Genç Kart ile temassız alışveriş yapabilirsiniz.
  • Ortak tek şifre: Ziraat Genç Kart ile Ziraat Bankası’nın tüm ürünlerinde ortak tek şifre kullanabilirsiniz.
  • Ek kart: Ziraat Genç Kart’ınıza ek kart çıkartabilirsiniz.
  • Ödeme kolaylığı: Ziraat Genç Kart ile taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
  • Peşin fiyatına taksit: Ziraat Genç Kart ile anlaşmalı işyerlerinde peşin fiyatına taksit imkanından yararlanabilirsiniz.
  • İndirim ve kampanyalar: Ziraat Genç Kart ile anlaşmalı işyerlerinde indirim ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

**Sonuç olarak, Ziraat Genç Kart, 18


Yayımlandı

kategorisi